Sivut

torstai 28. kesäkuuta 2012

Kevyttä askellusta

Tänään aamu alkoi reippaasti mäkihyppytornin portailla, seurana Terhi. Vedin session tyhjällä vatsalla, ja olin varautunut noin puolen tunnin rykäisyyn, mutta kun vauhtiin päästiin niin siellähän vierähti tunti. Juhannuksen jäljiltä tälläisille sessioille on kyllä tarvetta, paino meinaan heilahti kolme kiloa ylöspäin, hups. Taisi vähän karata mopo käsistä, mutkun se syöminen on niin kivaa... No reilu kaksi kiloa nestettä lähtikin kahdessa päivässä, joten projekti jatkuu.Toivottavasti tästä portaiden tallaamisesta tulisi taas tapa näihin kesäaamuihin.


Outfitti on hyvinkin tuollainen suoraan sängystä repäisty, mutta tässä kuitenkin kuvamateriaalia.
Kiitokset Terhille kuvista.

 Tänään palauttelin illalla vielä niitä portaiden rasittamia kinttuja zumbassa, hyvää teki. Nyt jos olisin fiksu, niin venyttelisin vielä kunnolla. No katsotaan vetääkö peti puoleensa vai saanko siirrettyä itseni venyttelyasemiin vielä hetkeksi.

Muuten on nyt kyllä tosi hyvä fiilis liikkumisessa, varsinkin näissä aerobisissa harjotteissa. Yhden salitreenin olen vasta tähän viikkoon saanut mahdutettua ja sekin oli vähän väsynyt. Nyt tosin selkälihat on vähän hellänä, että sain sen kuitenkin ilmeisemmin hyvin osumaan. Huomenna aamulla olisi tarkoitus käydä vähän veivaamassa käsiä, että saa päivän taas kivasti alkuun.

Liikkumisen iloa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Ihana tuo väsynyt, mutta osunut selkätreeni :DD.

    Mä taisin säästyä pohkeiden tulehtumiselta tällä kertaa, jesh. Hyppyrimäen portaat on mitä parhainta tuskatreeniä, mutta tulehtuneissa pohkeissa menee kuitenkin mun mielestä raja.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Nyt on mukava tunne vähän jokapuolella kehoa siitä, että jotain on tehty. Pohkeet on kipeät, vaikka eilen niitä vähän vanuttelinkin, onneksi kipu on vielä siedettävää ja pystyy ihan mukavasti liikkumaan. =) Otamme treenin uusiksi =)

    VastaaPoista