Sivut

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Lomajuoksuja

Olin ajatellut että lomalla päivittelen blogiakin tiheämpään, mutta toisin kävi... Eli kävi niinkuin minulle yleensäkin käy, eli ajattelen tehdä aika paljon asioita lomalla ja loman jokainen päivä on hyvin aikataulutettu. Nyt kun ei siis ollut mitään suurempaa lomasuunnitelmaa (lue reissua), niin piti sitten keksiä kaikkea pientä. Onneksi ei tullut kuitenkaan mitään suurempaa stressiä, vaan suurin osa tekemisestä oli kivaa ja antoi samalla mahdollisuuden yhdessä oloon lasten ja ystävien kanssa.

Levättyä sitten ei tosin tullut, eli ehkä sitten juhannuksena siihen tulee mahdollisuus. Tämä päivä on ollut oikeastaan ainoa sellainen päivä että ohjelmaa ei juurikaan ollut ja kävimme vain aamusta tekemässä punttitreenin poikien kanssa Kuusaan Stronghold -salilla. Oli ihan kiva olla mukana vähän äijämeiningissä vaihteeksi, kun sali millä yleensä treenaan on sellainen siisti kiva jumpparisali ;).

No mitä sitten mun lomaan on kuulunut. Ensimmäisellä viikolla hoitelin tosi paljon pois sellaisia asioita mille tuntuu olevan arjessa vaikea järjestää aikaa, eli kampaaja, kosmetologi, pankkiasioita jne. Sitten tuntui että pakko sitä on tytöillekin kehitellä jotain spessua, kun lomalla kuitenkin ollaan.

Tänä kesänä kun mitään suurempaa kesälomareissua ei ollut tiedossa, niin päätimme ostaa tytöille kultapassit Tykkimäelle. Kerran se on ihan tuossa nurkan takana ja sitten siellä voi käydä poikkeamassa vaikka iltasella ihan vaan muutaman ajelun verran. Niinpä sitten veinkin yhtenä päivänä meidän tytöt ja muutaman heidän kaverin Tykkimäki-reissulle.





Tyttöjä katselin lähinnä tästä kulmasta


Äitiä vähän hirvitti katsella kun pieninkin pääsi jo näihin
hurjimpiinkin pyörityksiin.



Hyötyliikuntaa lomalla tuli muunmuassa puuhommien merkeissä. Kävimme meidän mökiltä hakemassa ensi talvelle vähän takkapuita. Minua vähän vaan säälittää meidän mökkiressu joka on kovin huonossa kunnossa. Se on isäni synnyinkoti ja perikunnan omistuksessa. Remonteista ei ole oikein päästy sopuun, niinpä se on päässyt aika luvattoman huonoon kuntoon.

Tekniikassa ehkä hieman hiomista ;)

Löytöjä ruokakomeron perältä mökiltä, tulivat tarpeeseen.
Mutta siitä mihin, niin seuraavassa postauksessa =)

Yhden päivän reissu tehtiin Lappeenrantaan rakkaan ystäväni Minnan ja hänen perheensä luokse.

Tytöt Prinsessa Armadan kannella jäätelöllä

Hiekkalinnalla pääsi lapiohommiin

Minna ja minä <3


Osallistuimme myös Helsinki-päivän viettoon Kaisaniemen konsertissa. Oli mukava tyttöjen päivä. Mukana oli kälyni Hanna tyttärensä Tiian kanssa. Oli tosi mukava retki.

Kälyni ja rakas ystäväni Hanna <3

Minä ja pikku-rokkipimut

Äiti Elvin kuvaamana

Ihana Chisu, päästiin melkeinpä eturiviin

Kaiken tämän välissä olen yrittänyt vähän treenailla. Yksi juoksulenkkikin tuli heitettyä pitkästä aikaa, otti reisiin ihan kivasti.
Tämän viikonlopun riennoista teen uuden tosiaankin uuden postauksen kun saan keräiltyä kuvia. Oli meinaan sen verran tapahtumarikas viikonloppu että vaati ihan oman tilan =).

Huomenna alkaa taas arki ja seuraavaksi odotellaan juhannusta ja uusi lomanen sitten heinä-elokuun vaihteessa =).

Iloista viikkoa!

3 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja mukava kun kävitte! Mitä sitä lomalla lepäilemään :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommenteista =) Oli tosi kiva käydä, jäi tosi hyvä fiilis <3

    VastaaPoista