Sivut

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Matkailua ja mansikoita



Viime viikonloppuna kävimme kurkkimassa kisadieettiläisten elämää Tampereella Johannan ja Sampon kotona. Mä kävin heittämässä Johannan kanssa aamuaerobiset, oli mukava kirmailla vähän oudommissa maisemissa ja erilaisilla sykevaihteluilla. Teemu treenaili punttitreenit Sampon ja Johannan mukana. Me tyttöjen kanssa hyötykäytettiin nämä ajat shoppailemalla.


Elviiran nimikkokauppa löytyi Koskikeskuksesta

Särkänniemestä nautittiin vaihtelevassa säässä, Angry Birds -puisto tuli tutuksi


Sunnuntaina suunnattiin Pyynikille, toiset joivat munkkikahvit, toiset ei... Me Amandan kanssa käytiin näkötornissakin ihailemassa maisemia.

Elviira jäi vielä viettämään ekstrapäivän kummitädin hoivissa, kun me muu poppoo jo suunnattiin Kouvolaan takaisin arkeen. Nämä spesiaalihetket tärkeiden ihmisten kanssa on kyllä korvaamattoman tärkeitä pienille ihmisille. Tänä kesänä tytöt ovat saaneetkin nauttia kummien, mummien ja pappojen seurasta kun ei ole ollut muita hoitopaikkoja varattuna. Hyvin on selvitty ja kaikilla tuntuu olleen mukavaa.

Viime päivät ollaan saatu nauttia ihanista marjalahjoista. Meidän perheessä näitä osataan arvostaa, kuluuhan meillä viikottain useampi kilo marjoja. Ihanaa kun nyt on saanut vaihteeksi puuron päälle tuoreita mustikoita ja mansikoita, ja jopa keltaiset vadelmat ovat tulleet tutuksi. Todellista luonnon karkkia =).


Tiistaina minun työpäiväni kahvihetkeä sulostutti ystävän tuomat oman pihan makeat mansikat. Kiitos Terhi! Pieni ele tuotti jälleen suurta iloa.

Tein tässä päätöksen jonka haluan kanssanne jakaa (koska julkistaminen tekee minulle aina asioista enemmän totta), että nyt loman jälkeen alkaa taas tiukempi linja ja astetta kovempi punttitreeni kohti sitä elämän parasta kuntoa. Nyt otetaan mittanauha käyttöön ja aion pihistää idean toisesta blogista ja julkistaa kuukausittain mittanauhan lukemat. Potkii varmasti taas itseäkin eteenpäin, kun onnistumiset ja epäonnistumiset näkee vertailuna ruudulla. En tiedä kiinnostaako se ketään muuta kuin itseäni mutta uskon että konkretisoi edistymistä.

Vielä kaksi työpäivää ennen odotettua lomaa. Nyt teippaushommiin ja nukkumaan. Olen opetellut tässä kinesioteippausta vähän Teemun opastuksella, tuntuu olevan kovasti apua palautumisessa ja tulehtuneissa lihaksissa.

Mansikkamuisku =)


2 kommenttia:

  1. Ihanan kesäisiä kuvia :)

    Musta on ainakin ollut kiva seurata sun "projekti kroppaa", ja mikäs on sen motivoivempaa, kuin tehdä siitä julkista, heh.

    Ja nyt mä tiedän, kenen luo mä kurvaan tästä eteenpäin palautellessani tätä uupunutta kroppaani. Saat kietoa mut siihen teippiin :DD

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)

    Täällä päässä oli muuten tuota hartiajumi ongelmaa kanssa, pyörrytti tänä aamuna ihan kivasti. "Suutarin lapsilla ei kenkiä" -ilmiö taas nosti päätään, Teemu vähän aukoi hartioita niin että hivenen kiertää veri päähänkin asti. Ja nyt on hartiat kääritty teippiin :D. Ehkä työpäivän loputtua valtaa koko vartalon rentous, kun astuu lomavaihde päälle...

    VastaaPoista