Sivut

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Tukka tötteröllä

On se vaan jännä miten ennen lomaa useasti alkaa mieli luovuttaa ja tuntuu että kaikki voimat on loppu. Tällainen olo yllätti torstaina. Olin todella ärtynyt ja ei edes liikkuminen auttanut muuttamaan tuota mielialaa. Mielen valtasi suunnaton riittämättömyyden tunne, mikä purkautui tietysti lapsellisena kiukkuamisena. No onneksi perjantai-aamu valkeni kuitenkin parempana ja viimeinen työpäiväkin ennen lomaa meni ihan omalla painollaan.

Perjantai-iltana saimme ihania ja odotettuja vieraita, ja aikaa vietettiin rennosti grillaillen ja maailmaa parantaen. Mieliala alkoi olla tämän jälkeen jo melkeinpä normaali ja lomafiilis saapui vaivihkaa.



Lauantai oli sitten häähumua. Minulla oli sopivasti aamulla kampaaja, joten pyysinkin josko tukkaa voisi samalla vähän kiepsauttaa kikkuralle. Oli ihanan fiilistä nostattavaa, kun ei tarvinnut itse yrittää väkertää mitään kampausta. Olin lopputulokseen tosi tyytyväinen.



Frisyyri, kiitos Terhi Hiusstudio Vanilla



Hääjuhla meni mukavan letkeissä fiiliksissä. Vaikka emme tunteneet häistä moniakaan, niin äkkiähän sitä tutustui. Hauskinta monesti näissä tilaisuuksissa onkin se että tutustuu hyvinkin erilaisiin ihmisiin. Tällä kertaa saimme pöytäkavereiksi ihastuttavan pariskunnan joilla yhteistä taivalta oli takana jo kunnioitettavat 43 vuotta, ja heidän positiivisuudestaan ja elämänilostaan oli paljon meillä noviiseilla vielä opittavaa.

Meidän perhe

Serkukset

Sisko ja sen veli

Me Elvin kuvaamana


Häistä lähdimme jatkamaan vielä tyttöporukalla iltaa Kouvolan yöhön. Mulla oli ollut yksi kesän tavoitteista päästä vielä Allun torikahvilaan pikkutunneilla syömään lohvoikkosta ja nyt sekin toteutui. Hurjan ukonilman keskellä, salamoiden välkkeessä kahvittelimme aamuyöllä. Mukava kesäinen kokemus sekin.



Lohvoikkosella

Nyt vielä pientä pakkailua ja huomenna aamulla viiden aikaan auton keula kohti satamaa, ja sieltä suuntana Tallinna ja Pänu. Varmasti raporttia seuraa. Nyt mennään liikkumistenkin osalta ihan löysin rantein viikon verran, niin sitten varmasti vireystaso on kaikin puoli taas parempi. Mukaan pakattu on kyllä lenkkarit, saa nähdä tuleeko Virolaiset lenkkipolut tutuiksi =).

Nää mun tekstit on kyllä ollut viimeaikoina ihan höpöhöpö-juttuja, ehkä jotain asiallisempaakin vielä joskus... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti