Sivut

maanantai 24. syyskuuta 2012

Treeniä ja lipsumista

Kuinka vaikeaa onkaan pitää oikeanlaisen syömisen rytmistä kiinni ja fokus niissä itselleen asettamissa tavotteissa, kun arkirutiinit järkkyy. Meillä tämä järkkyminen on aiheutunut keittiöremontista ja vähän muustakin sähläilystä. Minun on heti vaikeampi keskittyä treenissä ja ruokailussa retkahtaa helpommin niihin huonoihin valintoihin.

Nyt onneksi remontti alkaa olla taakse jäänyttä elämää, huomenna yritän saada kaikki purkit ja purnukat oikeille paikoilleen ja sitten muutaman kuvankin näppästyä valmiista työn tuloksesta. Nyt jo huomaa kuinka paljon arkea helpottaa kun kaikki toimii.

Viime viikolla saatiin Johanna meille yökyläilemään muutamaksi yöksi. Oli hienoa minulle sekä tytöille saada viettää kiireetöntä aikaa yhdessä. Elviira etenkin nauttii aina täysillä kummitädin huomiosta.

Treenien kannalta tuli oivaan saumaan Johannan vierailu. Nyt kun olen vain itsekseni puurtanut salilla, oli hauskaa kun ehdittiin tehdä yhteinen olkapäätreeni. Oli mukavaa saada myös palautetta siitä, että oikeasti jotain pientä tulosta olen itsekseen pumppailemalla saanut aikaiseksi. Tosi kivoja uusi liikkeitä tuli lisää omaan treeniin. Varmasti niitä tulee tehtyä jatkossakin. Minulla kun on tuossa oikeassa olkapäässä sitä ongelmaa, niin kaikki tavalliset pystypunnerrukset on täysin poissuljettuja. Arnold pressiä pystyn tekemään, mutta muuten kaikki liikkeet teen joko erilaisilla vipunostoilla tai sitten taljassa.





Muutama treenikuvakin vaihteeksi. Vähän suttuinen tuo yhteisfoto, mutta kiva kuitenkin =).

On ollut kiva kun salilla otetaan asiakkaiden toiveet huomioon. Toivottiin ystäväni kanssa että tulisi ihan ohjelmaan mukaan äitien ja lasten yhteisiä zumba-tunteja ja nyt alkuun lupasivat järjestää niitä kerran kuussa. Nautin todella kun pääsen yhdessä lasten kanssa liikkumaan. Tytötkin tykkäävät vielä ottaa äidin mukaan, niin pitää ottaa kaikki ilo irti tästä ajasta. Voihan se olla että hetken päästä on jo liian noloa jumpata äidin kanssa ;).

Tytöt zumballa =)

Tänään päästiinkin harvinaisesti Teemun kanssa tekemään yhdessä takareisitreeni. Tosi paljon tuli sieltäkin uusia juttuja koipijumppaan. Tein myös poikkeuksellisesti yhden liikesetin pohkeille. En yleensä treenaa pohkeita, kun ne on muuhun kroppaan verrattuna melko muhkut muutenkin. Tämä liikesarjasetti aiheutti kyllä ihan infernaalisen kivun, sellaista en sitten hetkeen aikaan ole kokenutkaan. Tehtiin liikkeet prässissä melko pienillä painoilla ja 3 x 15  sarjaa  superina eri jalkojen asennoissa, ja näitä settejä tuli mulle kolme. Oli ihan riittävästi, saa nähdä millaiset pökkelöt mua huomenna kannattelee.

Huomenna meinasinkin ekaa kertaa mennä ihan aikasimpaan salivuoroon, eli treenit alkaisi klo 6.00, saas nähdä mitä siihen maailman aikaan saa itsestään irti.

Tehokasta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti