Sivut

lauantai 12. lokakuuta 2013

Syksyelämää ja joulua??

Eilen suunnattiin esikoisen kanssa kahdestaan Ikeaan ostamaan neidille jo vähän isomman tytön sänkyä ja sisustustavaraa. Onneksi ihana ystäväni tuli meitä sinne tapaamaan niin että saatiin auton pakkausapua. Taas jälleen jaksan hehkuttaa kuinka tärkeää on välillä viettää aikaa vain yhden lapsen kanssa ja kuinka upeaa on että on noin mainioita ystäviä jotka tulevat hengailemaan meidän kanssa Ikeaan. Muutama ystäväni tietääkin että se ei aina ole ihan lomaa. Aikamoisia kuormia on välillä siellä pakattu mm. yksi kulmasohva. Suurin järkytyksen aihe eilen siellä ostosreissulla oli kuitenkin että joulu on jo tullut kauppoihin. Mä rakastan joulua, mutta kyllä isänpäivä pitää viettää ensin alta pois ja sitten sen jälkeen on vasta lupa aloittaa joulufiilistelyt. Tosin ensi viikosta lähtien meiltä saa jo kyllä ostaa partiolaisten joulukalentereita, joten se siitä odottelusta.


Siellä se tönöttää, tämän vuoden ensimmäinen joulukuusi Ikeassa.
 
Tänään piti pihatalkoilla, mutta vähän meni mönkään talkoilut kun meillä posahti astianpesukone. Me ei yksinkertaisesti selvitä ilman sitä rakkinetta kun se pyörii päivittäin 2-3 kertaa. Niinhän se sitten oli lähdettävä ostamaan. Se tarkoitti että talkoilut vähän jäi, ja minä raivolla yritin vähän pihaa siistiä, ja sainpa sitten raivoni siirrettyä siippaankin. No nyt on ainakin hommat saatettu hyvälle alulle. Jotenkin nämä kauniit syyspäivät viettäisi mieluummin vaikka metsässä tallustellen kuin haravan varressa, se vain herättää mussa hurjat angstit. Asenneongelma, myönnän.
Piha kaipaa tällä hetkellä melkein eniten vesuria ainakin takaosion suhteen. No jos vaikka ensi kesänä sitten, tai joskus.
 
Oli mulla hetken aikaa talkooseuraakin joka tarjoili herkkuaterian, oli vihersmoothieta, leipää, vartaita ja sushia.
 
Tänään meidän keittiössä kokeiltiin vähähiilihydraattista kukkakaalileipää. Oli aivan yllättävän hyvää ja upposi junioreillekin.
 
 
Kukkakaalileivästä rakenneltiin lauantain kunniaksi hampurilaisia, seurana lantturanskalaiset. Kastikkeena proteiinimajoneesi, mihin tuli kananmunan keltuaisia, turkkilaista jugurttia, puhdistamatonta merisuolaa ja sokeritonta dijon-sinappia. Kyllä häviää mäkkärin ateriat kuusnolla.
 

 
 Nyt on muuten kintut aika kipeänän eilisen jumpista, huomenna pääsee jatkamaan uuden ohjelman testailua, jee. Kivaa sunnuntaita kaikille!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti