Sivut

perjantai 11. lokakuuta 2013

Feeling good, uusi ohjelma korkattu

 
 Jiihaa, uusi pakarapainotteinen jalkatreeni korkattu ja voi sanoa että kyllä puntti tutisi ;). Pienen vonkumisen jälkeen Teemu teki mulle uudet ohjelmat. Ilmeisesti luottoa mun tekemiseen oli sen verran että Teemu ajatteli lappusten olevan turhia, tai näin positivisesti mä haluan asian ajatella. Jossain vaiheessa vaan mulle tulee se hetki että luovuus siihen omaan tekemiseen katoaa ja rupeaa viihtymään liikaa siellä mukavuusalueella, niin silloin on hyvä kun on paperi missä on ylhäällä ne ei niin omat suosikkiliikkeet ja ehkä vähän jotain uuttakin. Nyt on paljon hitaita tuskallisia toistoja ja riittävästi sarjoja :)
 Hyvä treeni, hyvä mieli ja punakka naama.
 


Joo, onhan sitä fläsää vähän kesästä tullut, mutta pikku rentoilu on tehnyt varmasti myös hyvää. Kiristellään sitten taas myöhemmin. 
 
Näitä "tukisukkakuvia" on kaikki blogit pullollaan, niin minä myös trendissä mukana. Hyvältä tuntui Zeropointit jalkatreenissä, nyt on askel kevyt vaikkakin tutiseva. Toivotaan että tämä auttaisi myös mun orastavaan suonikohju-ongelmaan. Kiitos osaltaan näistä kuuluu Kuusaan KT-Sportille. Musta on hienoa että liikkeestä löytyy asiakaspalveluhenkeä niin, että jos jotain ei valikoimasta heti löydy niin sitten tilataan. Kuulin että toisessa Kouvolalaisessa urheiluliikkeessä oli vain todettu asiakkaalle joka näitä oli kysellyt että "sä olet aikaasi edellä, saadaan ehkä keväällä". Mukava muutenkin aina tukea paikallisia yrittäjiä. Jos me ei käytetä näitä palveluita mitä meillä täällä on niin ne valitettavasti katoaa.

Nää on mun pyhäsäärystimet, siis mustat, sitten on myös ihanat turkoosit jotka mätsää kivasti mun melko uusiin Merrelin Vibram-pohjaisiin treenikenkiin mitkä on myös hyväksi koettu.

 Sitten mahti kirjalöytö. Terhi tästä jo kirjoittelikin ja sama opus oli tarttunut mullekin matkaan kirjastosta. Taitaa käydä niin että  tämä on kyllä hankittava omaankin kirjahyllyyn. Ihania smootheja, raakapuuroja, terveellisiä leivonnaisia.
 
 
Meillä kolme taitavaa tyttöstä pyöräytti kirjan ohjeen mukaan maistuvaa ja todella proteiinirikasta juustokakkua. Kylläpä oli mukavaa lopettaa päivän toimet kun kotona odotti tällainen herkku.
 

Eilen pyöräytettiin kuopuksen kanssa kirjan ohjeen mukaan nugetteja ja bataattiranuja. Nugetit on gluteenittomia. Suolaa ja inkivääriä lipsahti vähän liikaa, muuten oli todella hyvää :). Tekevälle sattuu.
 
Eilen ruokakaupassa tein taas vihannestiskillä heräteostoja. Varmaan maailman kaunein kukkakaali ja uusi hedelmätuttavuus annoona. Ei olla vielä maistettu miltä maistuu. Kaupassa luki että on banaanin ja ananaksen väliltä maku. Kuulostaa hyvältä!
 
 

2 kommenttia:

  1. Hei onkohan sulla eksynyt nyt vähän väärä kuva tuohon kuvatekstiin, jossa kerrotaan naiseen tulleen fläsää kesän aikana :) Hyvältähän sä nainen näytät! Ja kerro, oliko annoona kokemisen arvoinen, ainakin kuulostaa hyvältä.

    VastaaPoista
  2. No kiitos Terhi, taitaa kuvakulma hämätä ;) Sanotaan näin että keskivartalo on melko vanttera voimanpesä, hahhaah. Annoona makaa vieläkin tuolla hedelmäkorissa, kerrotaan kun keretään maistelemaan :)

    VastaaPoista