Sivut

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Hullua hulinaa

Viime viikot on menneet vauhdilla ja tännekin on pitänyt reseptejä laittaa ja kirjoitella vaikka mitä mutta sitten on saamattomuus iskenyt.

No mitä täällä sitten on puuhattu? Ainakin vyöhyketerapiaa olen päässyt treenaamaan hyvin. Koska rehellisen linjan olen valinnut, niin siitäkin mietin jossain vaiheessa että tuleeko minusta hyvää terapeuttia?! Kuinka ollakaan niin se elämä on taas järjestänyt asiat niin, että olen saanut tekemiseen todella paljon vahvistusta. Mikä mieletön tunne kun omalla panoksella voit auttaa ihmisiä parantamaan oman elämän laatua. Nyt tuntuu todella hyvältä. Hoitomuoto on todella toimiva ja omat taidotkin karttuu kaiken aikaa. 

No se siitä hehkutuksesta, ja sitä syvempää ja informatiivisempaa tekstiä vyöhyketerapiasta en ole vielä saanut kirjoiteltua mutta kyllä sekin vielä tulee.

 Terveys- ja hyvinvointipalvelu Kontion Facebook-sivut sentään saatiin uusittua ja niitä on tarkoitus nyt myös aktiivisesti päivittää. Käykäähän tykkäilemässä tästä. Teemun valmennuksessa on kevään kisoissa niin hyvä jengi, että oli aika perustaa myös oma tiimi, Team Kontio. On ollut hienoa olla mukana seuraamassa kisaan valmistautumista. Mä oon niin tän porukan ykkösfani ;). 



Punttitreenit ovat jatkuneet ihan säännöllisinä. Lonkka ja alaselkä ovat vaan vihoitelleet niin paljon että päädyin lääkärin pakeille. Nyt kuvataan ja katsotaan mikä siellä vaivaa. Mielenkiintoista nähdä onko siellä ihan joku rakenteellinen vika. Treenatessa ei välttämättä tunnu juurikaan, mutta sitten treenin jälkeen on välillä ollut aikamoisia kipuja. Ihmeellisesti olen saanut vedettyä läpi jopa keskivartalotreenit joka sunnuntai. Niissä on tammikuun tullen ollut melkoista menoa, on alkanut olla tatamilla tungosta. Hyvin pojat ovat kuitenkin saaneet organisoitua niin että kaikki ovat mahtuneet tekemään. Välillä pusketaan hampaat irvessä ja välillä lentää aika hurttia huumoria, hauskaa kun tehdään tosissaan mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa.

Sunnuntain tähtihetkiä, jalkojen viskomista. Kiitos Piialle kuvasta!


Pari viikkoa sitten täräytettiin Heurekaan hulluttelemaan ja katsomaan kuinka hulluksi se Heureka on tullut. Siellä oli siis mielenterveydestä kertova näyttely. Pääsi kokeilemaan miltä tuntuu kun pään sisältä kuuluu ääniä, testaamaan tietouttaan mielenterveydestä ja tutustumaan hoitojen historiaan. Se oli tosi mielenkiintoista. Oli siellä avaruusnäyttelykin, mutta tämä oli enemmän mun juttu. Ihmismieli kiehtoo mua kovasti.

Käytiin hulluuden rajoilla ;)

Loppuun vielä resepti talviaamujen pelastajaksi! Vihreätä voimaa tuorepuuron muodossa.


20 grammaa tattarisuurimoita
1 tl chian siemeniä
1/2 banaani
1 tl chlorellaa
1 tl spirulinaa
1 tl ruusunjuurijauhetta

Laita illalla tattarisuurimot ja chian siemenet veteen likoamaan, niin että ne reilusti peittyvät vedellä. Aamulla lisää loput aineet ja pyöräytä joko blenderillä tai sauvasekoittimella tasaiseksi. Nauti mustikoiden kera!

Mukavaa viikkoa!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti